Rental

Onze locatie

Alle ruimtes zijn voorzien van de meest geavanceerde technische faciliteiten. U kunt bij ons terecht voor kleine, intieme feesten vanaf 10 personen, maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor grote evenementen tot 3.250 personen.

Denk daarbij aan teambuilding dagen, fashion events, bedrijfsborrels, congressen, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsfeesten, maar ook aan sportevenementen zoals spinningmarathons.

Onze service

Wij, het team van Mixx Events en Bowlo, hebben jarenlange ervaring in de evenementenorganisatie en horeca. Met onze service en faciliteiten maken wij een succes van uw evenement.

Alle communicatie met ons verloopt via dezelfde contactpersoon. Dat is wel zo gemakkelijk voor u. Wij kunnen uw evenement tot in de puntjes voor u organiseren. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen en werkt u liever met uw eigen leveranciers? Ook dat is mogelijk! U kunt in dat geval altijd bij ons terecht voor advies.

Arrangementen

Mixx Events en Leisure Dome Kerkrade hebben de krachten gebundeld. Hierdoor zijn verschillende arrangementen op maat mogelijk. Leisure Dome Kerkrade bestaat uit een bioscoop, een glowgolf, een game hal, een kinderspeelparadijs en een wereldrestaurant. Dit alles ligt op een steenworp afstand van Mixx Events en is gelegen in hetzelfde pand als Bowlo. Ook bij de arrangementen verloopt alle communicatie via dezelfde contactpersoon.